Berry active complex

Mielestämme myös meikin tulee olla ihoa hoitavaa ja siksi kehitimme Berry Active Complex-marjaöljyseoksen tukemaan ihosi hyvinvointia.
Berry Active-seos sisältää pohjoisen luonnossa villinä kasvaneiden antioksidanttirikkaiden marjojen siemenöljyjä. Villinä kasvaneiden marjojen ravinnepitoisuus on jopa 80 prosenttia suurempi kuin kasvatettujen marjojen. Ja mitä pohjoisempana marjat ovat kasvaneet, sitä suurempi niiden ravinnepitoisuus on.

Nämä supertehokkaat öljyt vahvistavat ihosi suojamekanismeja sekä auttavat pitämään yllä luonnollista kosteustasapainoa iholla.
Valitsimme seokseen vain kaikkein tehokkaimmat arktisen luonnon supermarjat; puolukan, mustikan, tyrnin ja mustaherukan.
Lisäsimme mukaan myös A-vitamiinirikkaan ruusunmarjan.

Puolukan siemenöljy

Puolukan siemenistä uutettu öljy sisältää iholle tärkeitä omega-3-
ja omega-6-rasvahappoja sekä tehokkaita antioksidantteja.

Sen sisältämä luonnollinen E-vitamiini auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä ihossa suojaamalla ihoa ulkoisilta haitoilta kuten saasteilta ja UV-säteilyn aiheuttamilta reaktioilta.

Omega rasvahapot parantavat ihon kimmoisuutta sekä palauttavat kosteustasapainon. Puolukalla on myös ihoa kirkastava vaikutus.

Mustikan siemenöljy

Arktinen mustikka on yksi maailman antioksidanttirikkaimmista marjoista. Mustikan siemenöljyssä on runsaasti omega-9, omega-3 sekä omega-6 rasvahappoja, jotka tasapainottavat ihon toimintoja
ja tekevät ihon joustavaksi ja kimmoisaksi.

Mustikkaöljyn sisältämät luonnon E-vitamiini sekä antioksidantit auttavat ihoa taistelemaan ikääntymistä vastaan. Mustikka on erityisen hyvä herkälle ja ohuelle iholle.

Tyrnin siemenöljy

Tyrniöljyllä on oikea ravinteiden tehopakkaus. Se on erittäin hyödyllinen
ihon hoidossa ja auttaa hoitamaan
erilaisia iho-ongelmia.

Tyrnin siemenöljy sisältää karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin luontaisia muotoja. A-vitamiinin avulla iho uudistuu nopeammin ja sen vuoksi siitä on apua ihon ikääntymiseen, akneen, ihottumiin sekä kuivuuteen. Runsas pitoisuus luontaista E-vitamiinia tehostaa karotenoidien vaikutusta.

Mustaherukan siemenöljy

Mustaherukan rasvahappokoostumus on erityisen tasapainottava herkälle ja kuivalle iholle, kuten myös atoopikoille.

Se sisältää omega-3 ja omega -6 rasvahappoja, jotka auttavat hoitamaan ihottumaista ihoa sekä tekemään ihosta joustavan ja kimmoisan.

Mustaherukassa on myös merkittävä määrä antioksidanttista E-vitamiinia.

Ruusunmarjan siemenöljy

Ruusunmarja on tällä hetkellä suurta suosiota nauttiva raaka-aine kosmetiikassa, eikä turhaan. Sen runsas karoteinoidipitoisuus tekee siitä poikkeuksellisen verrattuna muihin siemenöljyihin. Karotenoidit ovat
A-vitamiinin luontaisia muotoja, ja niillä on ihoa uudistava ja ravitseva vaikutus.

Erityisen hyvä ruusunmarjaöljy on ikääntyvälle, kuivalle, sekä akneen taipuvaiselle iholle.